News

ТОГ Сомбора промовисала туристичку понуду на Сајму туризма у Београду

Туристичка организација града Сомбора је наступила на заједничком штанду са Туристичком организацијом Апатина и Вање ’’Јунаковић’’ у оквиру Туристичке организације Војводине. На штанду се промовисало Туристичко удружење ’’Викенд’’ Бездан, Преноћиште ’’Бели Двор’’, Галерија ’’’Милан Коњовић’’, Уметничка радионица ’’Рустикана’’ и Сапунџијска радионица ’’Чисто срце’’.

ПГ ’’Стокућа’’ је обезбедио разне врсте сирева из своје производње за промоцију и дегустацију. Удружење ’’Сувенири Подунавља’’ су обезбедили уникатне изложбене узорке салвета од свиленог дамаста, а винарије ’’Станимировић’’ и ’’Вучји подрум’’ вина из своје производње.

Специјални резерват природе ’’Горње Подунавље’’ је промовисан путем штампаног материјала. У предстојећој туристичкој сезони Еко центар ’’Карапанџа’’ је обезбедио услове за пријем посетилаца и реализацију програма презентације резервата.

Поред штампаног промотивног материјала о знаменитостима Сомбора, Битке код Сенте и манифестацијама у организацији ТОГС, презентација града је вршена и путем видео материјала Сомборске приче и промо спотова. Дистрибуиран је штампани материјал Градског музеја, Етно ресторана Фијакер, Ресторана Стари слон, Дома ученика, Дида Хорњаковог салаша, Нашег салаша; Собе Релић, Апартман Пентхаус, Преноћиште Пиколина.

Сајам је био добро посећен, заитересованост посетилаца за сомборску туристичку понуду велика, остварени су бројни пословни контакти, а ефекти наступа на сајму ће бити видљиви током предстојеће туристичке сезоне.