News

Међународни џудо камп „СОМБОР 2019“

Овим путем Вас обавештавамо да џудо и самбо клуб „Бачка“ из Сомбора, уз подршку града Сомбора, 07.07. - 13.07.2019. године у Сомбору организује Међународни џудо камп „СОМБОР 2019“. 10 годину за редом наш град има част да угости врхунске и перспективне кадетске, јуниорске и млађе сениорске џудо такмичаре из Немачке, Хрватске, Црне Горе. и Србије.
Руководилац кампа и главни тренер кампа је Славко Текић, мајстор џудо спорта 6.ДАН национални тренер кадетске репрезентације Немачке. Текић је шеф стручног штаба Хамбург џудо тима, који је неколико пута проглашаван за најбољег тренера града Хамбурга, а 2017. и 2018. године је проглашен за најуспешнијег тренера Немачке .
Од ове године, на кампу су планирана теоретска предавања која ће имати за циљ проширење знања наших тренера и такмичара у области психологије џудо спорта и теорије спортског тренинга. Гости предавачи ће бити проф др Никола Чанак, доктор медицинских наука, мајстор џудоа 6. ДАН, познати мотиватор, предавач и Вјекослав Међугорац из Аустрије, магистар спорта и физичког васпитања.
Очекује се преко 110 гостију, који ће бити смештени у Дому ученика, док ће у Соколском дому имати по три тренинга свакога дана.