Somborsko Paraglajding udruženje

Somborsko Paraglajding udruženje

Tel: 063 607362

Panoramski Letovi Sa Motornim Paraglajderom

Zamislite se kako lebdite iznad predivnih pejzaža Sombora, osećajući slobodu kao ptica u letu. To je moguće uz naše panoramske letove sa motornim paraglajderom. Uživajte u nezaboravnom iskustvu u društvu našeg iskusnog instruktora iz Subotice. Bez obzira da li ste prvi put u vazduhu ili iskusni letač, naši piloti će se pobrinuti da se osećate sigurno i opušteno tokom celog leta.

Detalji Panoramskih Letova:

Trajanje leta: Oko 15 minuta.

Кapacitet: Dva putnika - pilot i putnik.

Obuke Paraglajding Pilota

Somborsko Paraglajding Udruženje planira da sredinom sledeće godine otpočne obuke paraglajding pilota. Nudimo vam priliku da se upustite u svet paraglajdinga, naučite sve tajne letenja i postanete pilot. Naši instruktori će vas voditi kroz svaki korak obuke kako biste postali vešti i samostalni piloti.

Tandem Letovi i Termično Slobodno Letenje

Ako niste spremni da postanete pilot, ali želite da doživite uzbuđenje slobodnog letenja, nudimo vam tandem letove. Osećajte vetar u kosi dok lebdite iznad Sombora, bez buke motora, uz pomoć vitla i termičnog slobodnog letenja. To je prilika da doživite nešto što će vam zauvek ostati urezano u pamćenje.

Somborsko Paraglajding Udruženje poziva sve avanturiste, zaljubljenike u prirodu i one željne adrenalina da se pridruže našoj porodici ljubitelja letenja. Dođite u Sombor i osetite čaroliju neba s nama!